Bruidsreportage

-Kennismakingsgesprek

-Mini-loveshoot (+ locatiebezoek)

-Draaiboekgesprek 1-2 weken voor de bruiloft

-6 uur fotografie op de trouwdag

-Voorproefje in een online gallery om met familie en vrienden te delen

-Selecteren en nabewerken van de foto’s

-Minimaal 250 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op usb-stick

€1150

uitbreiden

De bruidsreportages zijn uit te breiden met extra aansluitende uren en een trouwalbum. Voor jullie wensen kan je contact met mij opnemen en ik maak graag voor jullie een offerte op maat. 

Wij houden het klein

Minder dan 6 uur fotografie op jullie dag? Gaan jullie een geregisteerd partnerschap aan en willen jullie dit vastgelegd hebben? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een offerte op maat. 

* Prijzen van trouwreportages zijn inclusief BTW, verzendkosten (track & trace) van de usb-stick en reiskosten binnen Nederland.

Word ik jullie fotograaf?

Een dag die in teken staat van jullie liefde! Gefeliciteerd als jullie dit gaan vieren door te trouwen. Hebben jullie al een beetje gedroomd over jullie dag en stellen jullie je bruiloft als volgt voor: romantisch, geen haast, aandacht voor details, mooie locatie(s), bloemen, licht, kleur, tijd met naaste familie en vrienden, lekker eten en drinken. Klinkt als een feestje waar ik als fotograaf heel blij van wordt.

Interesse in de trouwreportage? Neem contact met mij op voor vragen, offerte of een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is om te kijken of het klikt tussen bruidspaar en fotograaf en kunnen jullie alle vragen stellen en werk bekijken in de vorm van albums.

In 2017 heb ik nog een aantal plekjes vrij (vanaf september). Mocht u een afwijkende dagplanning hebben of staan jullie wensen er niet tussen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en/of offerte.  

bekijk het laatste werk…

Menu