R+L | loveshoot Schoonhoven

Rob en Lisanne trouwden op 07-07-2017, een erg populaire datum dit jaar en daarom reserveerde ze mij al ruim van te voren. Even leek het erop dat de gemeente dwars ging liggen maar dit is uiteindelijk goed gekomen. Foto’s van hun mooie relaxte trouwdag deel ik laten maar hier alvast een klein deel van hun loveshoot waarvoor we naar Schoonhoven gingen. De shoot sloten we af met een ijsje, mmmhh 😉

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ik ben Marjolein Heij Oh hey!

Lifestyle- en bruidsfotograaf 

Mensen op een ontspannen manier vast leggen als herinnering voor nu en later. Dat doe ik het liefst op een mooie locatie met daglicht. Voel je een klik met mijn stijl van fotograferen? Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie of het boeken van een fotoshoot via het contactformulier of een mailtje naar info@jolarpictures.nl.

Je vindt op mijn blog het meest recente werk en af en toe een persoonlijke berichtje. 

FOTOGRAAF . MOEDER . DROMER . REIZIGER

C A T E G O R I E S

Menu