Trouwreportage M & A

Een mooie dag in September 2015, de 25e. De dag begon al met een stralend zonnetje en zo is ook de hele dag geweest. Een stralend bruidspaar, een hele mooie locatie, goed eten en veel details. Een echt feestje dus. Het lekkere voor bruidspaar, gasten en voor mij als fotograaf was ook dat alles op 1 locatie was. Dit zorgt voor zoveel rust op de dag dat er extra tijd overblijft om met vrienden en familie door te brengen. De meeste tijd hebben we doorgebracht in de Theeplaats in Lage Zwaluwe. Hier waren de voorbereidingen, de ceremonie, daggastfoto’s, bruidstaart aansnijden, walking diner en ‘s avonds het feest. Daarnaast zorgen ze op de locatie dat alles mooi is aangekleed en overal wel een bosje bloemen is te vinden (oehhh daar houd ik van). Voor de foto’s zijn we op pad gegaan met een groen volkswagenbusje en hebben we in de buurt mooie plekjes opgezocht. Na ook een stukje van het feest mee te hebben genomen was het tijd voor mij om naar huis te gaan. Deze bruiloft was de laatste van 2015 voor mij maar niet alleen daarom staat hij nog zo goed in mijn geheugen. Het was gewoon een hele mooie bruiloft!! Mark en Annieke, ik wens jullie alle geluk en liefde toe en ben nog steeds heel blij dat ik jullie dag mocht vastleggen.

Liefs Marjolein

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ik ben Marjolein Heij Oh hey!

Lifestyle- en bruidsfotograaf 

Mensen op een ontspannen manier vast leggen als herinnering voor nu en later. Dat doe ik het liefst op een mooie locatie met daglicht. Voel je een klik met mijn stijl van fotograferen? Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie of het boeken van een fotoshoot via het contactformulier of een mailtje naar info@jolarpictures.nl.

Je vindt op mijn blog het meest recente werk en af en toe een persoonlijke berichtje. 

FOTOGRAAF . MOEDER . DROMER . REIZIGER

C A T E G O R I E S

Menu