menuclose

Zwanger

In bloggen ben ik niet zo’n ster ( maar doe toch elke keer braaf een poging 😉 ) maar heel misschien heb je gemerkt dat het op de facebookpagina de laatste tijd wat stiller is. Maar dit is gelukkig niet door een vervelende reden maar door iets heel moois! Ik ben namelijk zwanger. Mijn vriend en ik keken hier al lang naar uit en nu het zo ver is, leef ik eventjes op een roze wolk. Daarnaast zijn we druk bezig om ons huisje babyproof te maken. Zo gaat mijn kantoor verhuizen naar zolder waar tot nu toe nog weinig aan gebeurd was. Dit willen we eerst graag omtoveren tot een mooie lichte ruimte waar ik lekker rustig kan werken. Vervolgens kunnen van het oude kantoor een babykamer maken. Je begrijpt het al, mijn vriend aan de klus en ik alvast aan het rondneuzen over welk behangetje, welke kleur en welke meubels en alvast een aantal dingetjes regelen voor als het straks zover is. Vandaar dat er iets minder op Facebook verschijnt maar dat betekent niet dat er geen shoots meer plaatsvinden. Gelukkig wel en ook met de bruiloften die ik voor dit jaar heb staan ben ik volop in de voorbereiding. Allemaal leuke dingen!

 

Wat mijn zwangerschap voor mijn bedrijfje gaat betekenen is nog lastig te zeggen behalve dat ik van 1 juni t/m 27 september met verlof ben. Daarna pak ik graag de shoots en bruiloften weer op en hoop dat ik met de komst van ons eigen kindje nog meer de waarde van alle mooie momenten kan inzien!

Dat gezegd te hebben wil ik graag nog laten weten aan degene die dit lezen en al langere tijd een kinderwens hebben… Blijf positief, dat is soms moeilijk maar wel belangrijk, en laat ook af en toe je tranen toe. Ik hoop met je mee dat ook jij ooit het geluk/wonder (hoe je het ook wilt noemen) mag meemaken.

Liefs Marjolein

 

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • JokeFebruary 13, 2016 - 5:08 pm

    Wat een prachtig nieuws!! Een heel goede tijd gewenst! ( ik heb hier een oud school papieren kaartje voor jullie staan maar ik ben nog op zoek naar jullie adres 😉ReplyCancel

  • CaarMarch 4, 2016 - 8:40 pm

    Mooi gezegd.. Het is jullie enorm
    Gegund !! Heel veel geluk liefde en gezondheid !!
    Xx CaarReplyCancel

Jolarpictures

Social media