Get in touch Marjolein Heij
info@jolarpictures.nl
06-48356431
KVK nummer: 52482898

Misschien staat uw vraag hier tussen…

V: Wat als het regent op de afgesproken dag van de fotoshoot?

A: Dan overleggen we of het een optie is om op een ander tijdstip van de dag de fotoshoot te doen als het weerbericht er dan beter uit ziet. Lukt dit niet dan kunnen we een nieuwe datum prikken. We zouden ook kunnen uitwijken naar een binnenlocatie in overleg. 

V: Kunnen er ook foto's gemaakt worden in een studio? 

A: Ik fotografeer bewust niet in een studio omdat dit niet helemaal bij mijn manier van fotograferen past. De fotoshoots vinden altijd op een buiten- of binnenlocatie plaats of bij mensen thuis. 

V: Geef je ook workshops? 

A: Nog niet maar hoop mij wel in 2017 iets te gaan opzetten in de vorm van een workshop voor baby en/of kinderfotografie :-)

V: Wat als 1 van ons ziek is op de dag van de fotoshoot?

A: Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. We overleggen en kijken of we de fotoshoot zo snel mogelijk op een nieuwe datum kunnen plannen. Mocht ik ziek zijn (wat gelukkig bijna nooit voorkomt) en we kunnen de datum niet verzetten, kan ik altijd nog kijken of een collega fotograaf de shoot kan vastleggen. 

V: Ik wil graag foto's van mijn pasgeboren baby, wanneer kan ik dit het beste laten doen?

A: Het beste is om ergens in de eerste 14 dagen jullie baby te laten fotograferen. In deze periode slapen ze nog veel en nemen ze nog veel de foetushouding (de houding zoals ze in de baarmoeder liggen) aan. Is jullie kindje al ouder dan 14 dagen... dan kan er natuurlijk ook gewoon een shoot geboekt worden. Jullie kindje is dan misschien al wat vaker wakker en heeft misschien al zijn of haar eerste lachje gehad. Er zijn altijd mooie momenten om vast te leggen. 

V: Heb je ook nog kledingtips voor onze shoot?

A: Ja voor elke shoot heb ik wel wat kledingtips in de vorm van voorbeeldfoto's. Deze tips stuur ik per mail door als de shoot geboekt is. Over het algemeen geef ik de tip om de kleding rustig te houden door te kiezen voor lichte kleuren en kleding zonder drukke prints of afbeeldingen. Zo blijven de foto's rustig en tijdloos. 

V: Zijn er ook afdrukken inbegrepen bij de fotoshoot?

A: De foto's worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie via een online gallery zodat deze gedownload kunnen worden. Het afdrukken van de foto's kunt u dus in eigen hand houden. Wel geef ik altijd de tip om dit op een goed adres te laten doen zodat de foto's van goede kwaliteit zijn en er geen raar kleurverschil op treedt. Mocht u zelf foto's willen afdrukken? Ik geef u graag een aantal tips voor goede adresjes. 

Menu