Over mij...

Hi, dit hiernaast ben ik, Marjolein Heij met mijn 2 dochters. Samen wonen wij en mijn man André in het knusse Krimpen aan de Lek waar ik geboren en getogen ben. Na mijn middelbare school vond ik het heel moeilijk om een opleiding te kiezen, na uiteindelijk de Pabo te hebben gedaan heb ik in 2011 de stap genomen om mij in te schrijven bij de KVK en was Jolarpictures (wat afgeleid is van mijn voornaam) officieel. Na heel wat jaren in de supermarkt ernaast te hebben gewerkt (met heel veel plezier!) is 2020 het jaar waarin ik mij focus op mijn bedrijf in combinatie met het gezinsleven. In januari 2019 kwam daar een tweede bedrijf bij, Appeloogje, en geniet ik ook van het maken van producten met mijn waterverf illustraties en de webshop die daar bij hoort.

Voor de rest ben ik dol op cappuccino's drinken, koude blikjes cola zero, Noorwegen, tijdschriften, koffie/theetentjes, potje purol, reizen maar sinds er kinderen zijn is dat verschoven naar het gaan van Center Parcs ;-) en eten (taart, de chocolade en ijsjes van de plaatselijke patisserie, chocolaterie & glacerie en de gerechten van mijn man, het is allemaal lekker! )

Ik houd van gezellig kletsen, ga vaak op mijn gevoel af, word rustig van een rondje wandelen, kan een geluksmomentje ervaren bij mooi licht, kritisch en gedreven in mijn werk. Maar minder goed in tijd inschatten en goed plannen voor mezelf.

 Liefs Marjolein

foto: Esther Prins photography

Een paar van mijn favoriete dingen...

Mijn man

1 / 5

"Sinds december 2001 bij elkaar en we kunnen nog steeds lachen met elkaar en hij kookt zo lekker! Sinds 2016 mag ik zijn achternaam dragen en zo fijn om dezelfde achternaam als mijn dochters te hebben. We zijn niet getrouwd maar zijn een geregistreerd partnerschap aangegaan. Noem hem toch lekker mijn man aangezien ik dat een leuker woord vind dan partner. In plaats van sparen voor een grote bruiloft hebben we ons geld voordat er kinderen kwamen uitgegeven aan mooie reizen."

1 / 5