Over mij...

Hi, dit hiernaast ben ik, Marjolein Heij met mijn 2 dochters. Samen wonen wij en mijn man André in het knusse Krimpen aan de Lek waar ik geboren en getogen ben. Na mijn middelbare school vond ik het heel moeilijk om een opleiding te kiezen, na uiteindelijk de Pabo te hebben gedaan heb ik in 2011 de stap genomen om mij in te schrijven bij de KVK en was Jolarpictures (wat afgeleid is van mijn voornaam) officieel. In januari 2019 kwam daar een tweede bedrijf bij, Appeloogje, en geniet ik ook van het maken van producten met mijn waterverf illustraties en de webshop die daar bij hoort. In 2021 besloten om weer in loondienst te willen gaan werken voor de rust binnen het gezin en werk nu 18 uur per week bij de lekkerste winkel van NL namelijk Luux by de Berekuil.

Voor de rest ben ik dol op cappuccino's drinken, koude blikjes cola zero, Noorwegen, tijdschriften, koffie/theetentjes, potje purol, reizen (maar sinds er kinderen zijn is dat verschoven naar vooral dicht bij huis) en geniet ik van de kookkunsten van mijn man.

Ik houd van gezellig kletsen, ga vaak op mijn gevoel af, word rustig van een rondje wandelen en waterverven, kan een geluksmomentje ervaren bij mooi licht, kritisch en gedreven in mijn werk. Maar minder goed in tijd inschatten en goed plannen voor mezelf.

 Liefs Marjolein

foto: Esther Prins photography

Een paar van mijn favoriete dingen...

Mijn man

1 / 5

"Sinds december 2001 bij elkaar en we kunnen nog steeds lachen met elkaar en hij kookt zo lekker! Sinds 2016 mag ik zijn achternaam dragen en zo fijn om dezelfde achternaam als mijn dochters te hebben. We zijn niet getrouwd maar zijn een geregistreerd partnerschap aangegaan. Noem hem toch lekker mijn man aangezien ik dat een leuker woord vind dan partner. In plaats van sparen voor een grote bruiloft hebben we ons geld voordat er kinderen kwamen uitgegeven aan mooie reizen."

1 / 5