Algemene voorwaarden workshops

Krimpen aan de Lek, februari 2020

Bij inschrijving voor een workshop ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. 

Aanmelden workshop

Je meld je aan door een email te sturen naar info@jolarpictures.nl. Vervolgens krijg je van mij via de mail een reactie of er plek is op de desbetreffende datum. 

Factuur

Ongeveer een maand voorafgaand de workshop, ontvang je de factuur welke binnen 14 werkdagen voldaan dient te worden. Na ontvangst van betaling is je inschrijving definitief. Jolarpictures heeft het recht om je workshop plek te vergeven indien de betaling niet voldaan is. 

Aflassen/verzetten workshop

Jolarpictures heeft het recht de workshop te annuleren of te verzetten naar een andere datum indien dit noodzakelijk is. De cursist krijgt in dat geval het bedrag teruggestort. 

Er is ruimte voor 6 personen in geval van de workshop kinderfotografie. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Bij te weinig aanmeldingen zal de workshop worden afgelast of verzet. 

Annuleren workshop

Wanneer je je wilt afmelden voor de workshop en je doet dit vóór 14 dagen voordat de workshop start, dan krijg je het resterende bedrag terug min €6.- administratie kosten. 

Wanneer je je binnen 14 dagen voordat de workshop plaatsvind afmeld, dan krijg je helaas geen geld teruggestort in verband met de reservering van je plek. Je workshop plek is wel overdraagbaar. 

Aansprakelijkheid

Jolarpictures is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. Ook niet ten gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop. 

Ook is Jolarpictures niet aansprakelijk voor het leerproces of resultaat van de cursist.

Klachten

Heb je klachten over de workshop, dan kun je dit via mijn mailadres, info@jolarpictures.nl laten weten. Jolarpictures zal contact met je opnemen en de klacht in behandeling nemen. 

Jolarpictures heeft het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.